tirsdag 4. desember 2012

Blog or not to blog?

Blogge...eller ikke? Jeg har ikke vært så aktiv med denne bloggegreia, og strever med å finne noe å skrive om. Det er som det står i boka "Dialogar om tekst" at hele greia mangler subjektiv relevans for meg, og resultatet blir en kjedelig og lite spennende blogg for andre. Jeg blogger for å få godkjent arbeidskravet... Er det bare meg som opplever dette slik?

8 kommentarer:

  1. Du er absolutt ikke aleine! Jeg sliter også med å finne noe å skrive om, og blogger også for å få arbeidskravet godkjent. Syns i tilegg at vi har så mye annet å gjøre, og derfor blir bloggen en nedprioritert sak.

    SvarSlett
  2. Flink du er som bruker faglige begreper som "subjektiv relevans" i bloggen din :) Tror dette er en avgjørende faktor når man blogger, man må finne noe man brenner for og som er motiverende... Og det er jammen ikke lett!

    SvarSlett
  3. Har også slitt med å finne noe logisk å blogge om, men har tatt meg i det og blogget litt gjennom hele semestret, slik at jeg skulle slippe stresset nå på slutten. Men føler fortsatt at mange av innleggene mine bare er der fordi de må, ikke fordi jeg hadde noe jeg ville dele...

    SvarSlett
  4. Aldeles ikke alene. Det handler om å få arbeidskravet godkjent Men hvorfor er det så vanskelig å finne noe å blogge om? Kanskje vi er for kresne til emner? Vi blir vi jo litt låst siden alt skal være norskfaglig. Eller går det rett og slett på at bloggingen blir nedprioritert fordi man har 1000 andre oppgaver?

    SvarSlett
  5. Man nedprioriterer bloggen fordi man har 1000 andre ting som må gjøres...men jeg prøver å være flink til å lese de andre bloggene, så jeg vil ikke si at blogginga er helt bortkastet :-)

    SvarSlett
  6. Jeg tror ikke det er bortkastet å blogge litt, siden da har man prøvd ut verktøyet til man skal ut i skolen. Det er viktig å være oppdatert på hvordan elevene bruker internett, og det er jo en fin måte å lære elevene om digitale verktøy, kildebruk og nettvett.. Men er helt enig i at det er vanskelig å finne noe som er "bra nok" å skrive om.

    SvarSlett
  7. Har nok lært en del av denne bloggingen, mange skriver tekster som jeg ikke kunne drømt om å få til :) Morsomt å lese andre sine blogger, men for meg er det også sånn at jeg har lett etter å finne noe å blogge om. Hadde nok aldri falt meg inn å blogge dersom det ikke hadde vært et arbeidskrav.

    SvarSlett